GJESTESENTER

GJESTESENTER

Gjestesenteret

Når vi startet å bygge misjonssenteret så var det viktig for oss å gjøre det mulig for folk å komme ned og besøke senteret og få nærhet til det vi er med på. Gjestesenteret er blitt utrolig fint og nå kan vi ta imot grupper på opp til 30 personer.

Gjestesenteret består av «Guesthouse» eller gjestehus der vi spiser alle måltider, samt har felleskap og samlinger på ettermiddag og kveld. Rundt gjestehuset har vi da satt opp 10 flotte telt som alle har dusj og toalett , innlagt vann og strøm. Alle har gode senger og er en opplevelse i seg selv, slike telt er veldig vanlig på hotellene som er i Masai Mara. VI har også bygd 6 hytter som også har dusj og toalett og vi har planer om å øke kapasiteten i tiden som kommer. Vi har flere familietelt som det kan bo gjerne to voksne med en eller flere barn.

Vi har egen kokk som lager god mat og når vi har gruppereiser så har vi folk som rengjør teltene hver dag og som arbeider for at alle skal få flotte dager på misjonssenteret.

Frokosten består ofte av omelett, pannekaker og annet godt , så serveres varm lunch og middag på kvelden. Her på gjestehuset er det alltid tilgang til te og kaffe og vann, så nordmenn trives god her og det er gjennomført god standard på alt her.

 

Det er fullt mulig å besøke senteret som familie eller grupper og vi hjelper gjerne med organiseringen av det. Vi har egen bil en landcruiser som er bygd for forholdene her nede og som tar 8 passasjerer, er det større grupper, så ordner vi med flere biler som henter på flyplassen i Nairobi. Tar ca 6 timer med pauser fra Nairobi til misjonssenteret.

Det er også mulig for bedrifter, menigheter og andre å legge turer til Masai Mara , få innblikk i Masai kulturen , flotte safari dager og samtidig få møte barna og alt som er på senteret.

Prisene vi har på senteret ligger langt under det som er vanlig i Masai Mara, samtidig får du tilgang til like bra opplevelser av en av verdens flotteste nasjonalparker med alle de ville dyrene. Ta kontakt om du lurer på noe, eller om du vil være med oss på en av de arrangerte turene vi har.

Visjon

« Være en velsignelse for masai folket»

Dette var det Gud sa, og så er det vårt ansvar å gjøre noe med det. Gud har gjennom mange år ledet oss i kontakt med de rette menneskene og sammen har vi begynt ett arbeid som allerede har berga liv, og er med å reiser opp en ny generasjon med masaier.

MISJONSGAVE

Vi har ett oppdrag og en visjon om å være til velsignelse for Masai folket, og en av de viktigste tingene vi gjør er å investere i den oppvoksende generasjon. Vi har idag over 80 barn fra 4 -15 år og de bor på barnehjemmet og får skolegang. Alle pengene som kommer inn som gaver eller fra faste givere går til å bygge videre på senteret og gjøre det enda bedre

i

Blog

Våre nyheter og kunngjøringer

 

Helseklinikk i Masai Mara, Kenya

Helseklinikk i Masai Mara, Kenya

Det er mye som har skjedd her siste året og lokalbefolkningen i dette området har denne uken fått vært hos tannlegen, for de fleste for aller første gang! 20 januar 2023 tok vi første spadetak og begynte det spennende arbeidet med å bygge en helseklinikk her ute på…

read more
helseklinikk

helseklinikk

Vi har lenge sett behovet for å bidra med elsehjelp i området. Mange dør eller får livslange plager på grunn av manglende behandling. Infeksjoner og andre sykdommer som er relatert til urent vann og dårlig hygiene osv. Folk bor spredt i ett stort området og…

read more
Eksotisk reise til Afrika

Eksotisk reise til Afrika

Eksotisk reise til AfrikaKENYAKenya - Masai MaraVi reiser fra Oslo på tirsdag den 23 nov med Ethiopan Airlines.. og hjemreisen starter Søndag 5 des og lander da i Norge 6 des. Vi reiser da inn til Masai Mara og misjonssenteret vårt der. Blir fantastiske dager der vi...

read more