Hva kreves for å reise

Turer

Hva kreves for å reise til Masai Mara ?

r

Vaksiner

Dette ordnes ved å ta kontakt med nærmeste vaksinekontor. Alle må ha gulfebervaksine og vi anbefaler de rådene som vaksinekontoret gir. Bestill time her i god tid. Man må ha med seg vaksinekort når man reiser.

Pass

Alle som reiser til Kenya må ha gyldig pass, som ikke utløper de nærmeste 6 månedene etter du er kommet hjem.

Helse

Man må ha normalt god helse og tåle en litt krevende reise. Vi flyr ofte om natten og ankommer på morgenkvisten, for deretter å kjøre biler i 5-6 timer før vi er framme på senteret. Men da får man middag og en rolig kveld og kan legge seg til å sove tidlig. Bruker du spesielle medisiner er det fint om du informerer om dette, slik at vi vet om det om noe skjer.

Malariatabletter

Malariatabletter må alle ha og da tar du kontakt med din fastlege for å få det. Normalt tar man en tablett dagen før avreise og så en tablett hver dag til frokost under reisen og så fortsetter man kuren ca en uke etter du er kommet hjem (sjekk info på pakken du får med tablettene).

l

Visum

Visum ordnes på nettet der man fyller ut skjema og får e-visa. Dette koster 51 dollar per person. Bruk denne siden: www.evisa.go.ke Denne må ordnes senest 1 uke før avreise, og når du har bestemt deg for å være med, så vil vi sende deg all info du trenger for å fylle ut.

Reiseforsikring

Alle må ha egen reiseforsikring og ha med en utskrift eller bevis på det. Er du usikker så ta kontakt med ditt forsikringsbyrå.