Eksotisk reise til Afrika

KENYA

Eksotisk reise til Afrika

Kenya – Masai Mara
Vi reiser fra Oslo på tirsdag den 23 nov med Ethiopan Airlines.. og hjemreisen starter Søndag 5 des og lander da i Norge 6 des. Vi reiser da inn til Masai Mara og misjonssenteret vårt der. Blir fantastiske dager der vi er sammen med barna, besøker Masai menighet, og en Masai landsby, drar på Safari i en av verdens flotteste viltreservat. +++

Nakuru
Etter ca ei uke i Masai Mara drar vi til Nakuru og bønnesenteret til Jesse Karanja, her er det mye tid til bønn og innvielse. Bare det å være i lovsangen og tilbedelsen her er råsterke saker. Vi besøker også ekvator og også Nakuru sentrum.

Vaksine/test
Gulfeber vaksine er påkrevd for å reise inn til Kenya, ellers anbefaler vi å høre med vaksinekontor om hvilke vaksiner du bør ta. Malaria tabletter MÅ du ha, og da anbefales Malarone , du får resept på dette hos fastlegen din.

AFRIKA kaller 🙂

Det å reise til Afrika er skremmende for noen, men en fantastisk opplevelse for de som tar turen. Vi blir henta på flyplassen har sjåfører og jentfolk med oss hele tiden. Vi bor godt på misjonssenteret i Mara og på bønnsenteret har de nye flotte rom som vi bor på. Maten er god og vi blir tatt godt vare på under hele turen. Det å få ppleve Kenya og Masai folket er en stor opplevelse, ett folk som lever slik de har gjort i hundrevis av år, i jordhytter og på tradisjonelt vis. Alt dette får du oppleve samt alle de ville dyrene du har hørt om – Masai Mara er verdens beste nasjonalpark å ha safari i. Ellers skal vi være med på åpning av ei ny kirke og andre spennende ting som skjer om dagene i Mara.

PRIS: 16000 kr med fly fra Oslo – da er transport, mat, safari og overnatting inkludert. Det som IKKE er inkludert er visum og det koster ca 500 kr – vaksine og PCR test som du må ta ett par dager før avreise. Du får mer info om dette om du tar kontakt. Mat under reise må du dekke selv , men vi får god mat på flyet. Kan være greit å ha med litt nistepakke. Ta
kontakt om du er interessert : wroldsen@gmail.com