Fadder til ett barn i Masai Mara

BLI FADDER

Fadder til ett barn i Masai Mara

Vi bruker også denne ordningen med faddere til barna våres på misjonssenteret. De som er faddere betaler ett beløp inn hver måned som går til å dekke de månedlige utgiftene vi har med mat, barnehjemmet og skolen. På denne måten kan du være med å gi ett barn en framtid som er fylt med håp og muligheter.

Først vil du få en liten rapport om barnet , ett eller to bilder og senere vil du få en mer utfyllende rapport om barnet. Mange har også vært med på en av våre turer, besøkt senteret og fått møte fadderbarnet sitt.

Per nå så koster det 400 kr per måned for ett barn som da får det som trengs for å bo på senteret samt skolegang. Når man får tildelt ett barn så trenger barnet en del ting som klær, skoleuniform og annet så man starter med engangsbeløp på 1000 kr og da videre 400 kr per måned.

 

 

Så er det alltid spørsmål om bursdagsgave og julegave og vi har gjort det slik at faddere da betaler 500 kr per år som er både bursdagsgave og julegave. Da kjøper vi inn klær og annet som trengs, så bruker vi å arrangere bursdagsfest for alle barna samtidig.

Alle gaver til misjonssenteret er mulig å få registrert slik at man kan få skattefradrag. Da trenger vi en epost med ditt personnr og adresse etc. Så ta kontakt om du ønsker det.
Pris: 400 per måned , innen den 20 hver måned. Ved tildeling av barn 1000 kr i engangsbeløp og så 500 kr i årlig gave til barnet.

i

Blog

Våre nyheter og kunngjøringer

 

Helseklinikk i Masai Mara, Kenya

Helseklinikk i Masai Mara, Kenya

Det er mye som har skjedd her siste året og lokalbefolkningen i dette området har denne uken fått vært hos tannlegen, for de fleste for aller første gang! 20 januar 2023 tok vi første spadetak og begynte det spennende arbeidet med å bygge en helseklinikk her ute på…

read more
helseklinikk

helseklinikk

Vi har lenge sett behovet for å bidra med elsehjelp i området. Mange dør eller får livslange plager på grunn av manglende behandling. Infeksjoner og andre sykdommer som er relatert til urent vann og dårlig hygiene osv. Folk bor spredt i ett stort området og…

read more
Eksotisk reise til Afrika

Eksotisk reise til Afrika

Eksotisk reise til AfrikaKENYAKenya - Masai MaraVi reiser fra Oslo på tirsdag den 23 nov med Ethiopan Airlines.. og hjemreisen starter Søndag 5 des og lander da i Norge 6 des. Vi reiser da inn til Masai Mara og misjonssenteret vårt der. Blir fantastiske dager der vi...

read more