Nyhetsbrev fra Kenya

Nyhetsbrev fra Kenya

Nyhetsbrev fra Kenya

“Jeg har akkurat kommet hjem fra min tredje tur til Masai Mara, denne gangen to måneder. Og som alltid sitter jeg igjen med mange inntrykk.

Når barna dro hjem på ferie i April, brukte vi mye tid på å besøke barna hjemme. Det var fantastisk å møte takk-nemlige og ydmyke foreldre og relasjoner med tårer iøyene.

Vi fikk tilbakemeldinger om at noen foreldre ikke lengre vil omskjære og gifte bort døtrene sine, fordi vi hadde gitt dem en fremtid. Tilbakemeldinger om at mennesker har fått troen på Gud, fordi de ser at Gud er i stand til å gjøre det ingen mennesker kunne. Tilbakemeldinger om at barna ber hver morgen og kveld når de er hjemme, det samme som vi gjør på barnehjemmet.
Det som fascinerer meg mest er hvordan barn helt ned til 5 år har lært seg å gi Gud ære i alle situasjoner, uansett hvor mørkt det kan være. Hver morgen og kveld finner jeg barna på kne og tale i tunger. Og hver dag lærer de meg nye ting.. om takknemlighet, om nestekjærlighet. For dette er virkelig noe de har grepet. De takker Gud for alt i alle omstendigheter, og de takker for ting jeg fra Norge har tatt som en selvfølge. En seng å sove i, gå til sengs mett, vann til å
dusje, en fotball, få gå på skole, et gjerde som beskytter dem for farlige dyr.

Til deg som er fadder: vit at barnet ditt ber for deg og familien din hver eneste dag.
De går ned på kne med tårer i øyene og takker Gud for deg. Du er med å så inn i Guds rike og dette er noe som jeg er heldig å få se fruktene av.”

Gud velsigne deg!
Martine Wroldsen