KENYA 23.11 – 5.12 2021 – Masai Mara og Nakuru 

Masai Mara og Nakuru

KENYA 23.11 – 5.12 2021 – Masai Mara og Nakuru

Dette blir en fantastisk tur som blir veldig variert og flott. Vi reiser først inn til Misjonssenteret og  får oppleve denne fantastiske delen av Afrika. Vi bor i flotte telt som har dusj/toalett , strøm og  gode senger. Får møte barna og oppleve hele misjonssenteret. Det blir konferanse og møter,  besøke Masai landsby, åpne en ny menighet og selvsagt også safari i en av verdens absolutt  beste nasjonalparker.

Siste del av turen reiser vil til bønnesenteret Mizpah og får med oss en fantastisk  bønnekonferanse og får være i dette sterke åndelige klima over flere dager. Mange kan vitne om  sterke møter med Gud som har forandret deres liv. Vi bor godt i ett nytt bygg med fine rom, og  det er nært til møtesalen og hele bønnefjellet. Her er det bønn og lovsang 24/7, dette er en  profetisk bønnekonferanse og den største konferansen som er på bønnesenteret gjennom året.  

Prisen på turen er 16000 kr med fly fra Oslo. Dette inkluderer overnatting og alle måltider på  misjonssenteret , overnatting og mat på bønnesenteret. Det inkluderer transport, safari og god  lunch på safari turen, samt også besøk av Masai landsby.  

Ikke Inkludert: visum og vaksiner. Her må du ta kontakt med ditt lokale vaksinekontor for å få info  om vaksinene du trenger. Visum koster ca 50 dollar og bestilles på nett på forhånd. Mat under  reisene er ikke inkludert, og så er det ca 400 kr i tips til de som steller rom og serverer mat på de  ulike stedene.  

Ta kontakt om du er interessert og vil være med. Vi har en påmeldingsgebyr på 1500 kr som  betales inn i forkant for å holde av plass til deg, og denne betales ikke tilbake ved evt avbestilling.